"

Bilskrot & Bilreparationer Skänninge & Motala

Bilskrot

Bilens syfte är att ta dig från en punkt till en annan. Det kommer däremot en tid när bilen gjort sitt och det inte längre är möjligt. Då finns vår bilskrot här för att ta hand om bilen på bästa sätt. Vi köper då bilen av dig och skrotar den så att du inte längre behöver bekymra dig över det. När vi skrotar en bil så ser vi till att bilens alla delar återvinns på ett korrekt sätt, vi på SEGs Bilservice & Bilskrot värnar om miljön och strävar efter att hitta hållbara lösningar. De delar i ditt fordon som fortfarande är användbara tar vi till vara på för att använda vid reparationer.

Bilskrot med omsorg om miljön

På SEGs Bilservice arbetar vi med omsorg om planeten och ett genuint engagemang i att hitta miljövänliga och hållbara lösningar, vilket innebär att när du väljer att skrota din bil hos oss så gör du en värdefull investering både för din plånbok och för miljön. Mycket av materialet i din bil kan återvinnas och bli användbart på nytt. Detta minskar behovet av nya resurser och belastningen på miljön. När din bil lämnar sina bästa dagar bakom sig ser vi till att den blir en källa för hållbarhet och återvinning – ett vinnande koncept för alla parter.

Bilreparationer

Har du problem med din bil eller husvagn? Då ska du vända dig till oss på SEGs Bilservice och Bilskrot för att få rätt hjälp! När din bil eller husvagn krånglar så finns vi här i Skänninge för att stå till tjänst för dina behov. Alla våra bilreparationer och husvagnsreparationer sker med stor noggrannhet och ett personligt engagemang för att kunna presentera ett kostnadseffektivt resultat som uppfyller alla dina krav. SEGs Bilservice & bilskrot har den rätta kompetensen att kunna utföra service, AC-arbeten, fyrhjulsinställningar, däckomläggning/balansering och plåtarbeten mm. Vi gör helt enkelt det mesta inom branschen. Vid alla reparationer och servicearbeten så använder vi oss endast av högkvalitativa produkter och bildelar. Vår erfarenhet och expertis säkerställer professionella resultat.

Reparation för en optimal körupplevelse

Vi vet hur viktigt det är att kunna ta sig fram på vägarna på ett tryggt och bekvämt sätt. När din bil eller husvagn visar tecken på att något inte står rätt till så finns vi på SEGs Bilservice & Bilskrot här för att återställa prestandan så att du återigen kan köra med säkerhet. Våra skickliga mekaniker har rätt kompetens och lång erfarenhet av bilreparationer och husvagnsservice. Med ett brinnande intresse för fordon och omsorg om dig som kund ser vi till att leverera ett utmärkt resultat. Befinner du dig i närheten av Skänninge eller Motala och är i behov av en bilreparation? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig att få din bil ut på vägarna igen.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA