"

Bilverkstad Skänninge & Motala

Vi hjälper dig

Har du bekymmer med din bil? Då är du välkommen till vår bilverkstad i Skänninge så tar vi hand om den! I vår bilverkstad finns rätt kompetens och lång erfarenhet i branschen, vilket är en trygghet för våra kunder i Skänninge och Motala med omnejd som är i behov av en pålitlig bilverkstad som erbjuder effektiv bilservice. Här utför vi alla våra tjänster med ett genuint engagemang och hänsyn till kundens behov och önskemål för att säkerställa ett professionellt och hållbart resultat. Vi reparerar alla typer av problem som du kan tänkas ha med din bil och personalen i vår bilverkstad har även den kunskap som krävs för att kunna hantera alla bilmärken.

En bilverkstad med fokus på kvalitet

För oss är det en självklarhet att använda kvalitativa produkter och reservdelar, vilket är en trygghet för dig som kund som låter oss ta hand om ditt fordon. Vi arbetar med noggrannhet och känsla för detaljer för att skapa ett hållbart resultat som uppfyller dina förväntningar och möter dina behov. Hos oss får du som bor i närheten av Motala eller Skänninge en bilverkstad som tar hänsyn både till bilens välmående och till kundens plånbok. Vi strävar alltid efter att erbjuda kostnadseffektiva tjänster med hög kvalitet.

Vi utför bilservice med noggrannhet

Tveka inte att ta kontakt med oss på SEGs Bilservice & Bilskrot om du befinner dig i närheten av Motala eller Skänninge och är i behov av professionell bilservice! Det förekommer även att vi tar emot andra fordon än bilar och husvagnar – vi har yrkeskompetensen för att kunna utföra vissa arbeten på lastbilar, traktorer och mc. Oavsett om du befinner dig i Motala, Skänninge eller någon annanstans så är du välkommen till oss för en noggrann bilservice.

Kör försiktigt /Sven-Erik.

Bilverkstad Motala, Bilverkstad Skänninge

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA